HALLOWEEN
Aitotallilla 1.11. klo 14:30 alkaen, Aitotallin asiakkaille perheineen

Tallilla jo perinteeksi muodostunut Halloween-tapahtuma tulee taas! Tapahtuma (kilpailuineen kaikkineen) on avoin vain Aitotallin asiakkaille ja heidän perheilleen. Tuntilaisten lähimmät ystävät ovat myös tervetulleita!

Tapahtuma alkaa klo 14:30 Jokeri-esteratsastuskilpailulla, johon voivat osallistua sekä tuntiratsastajat että tallin yksäriratsastajat. Kilpailun jälkeen on mahdollisuus osallistua ratsastusleikkeihin 30-60 minuutin ajan kun esterataa puretaan ja tilalle aidataan koulukenttä. Leikkeihin voi ilmoittautua tallin seinällä olevalle listalle. Tämän jälkeen esiintyy Aitotallin uusi katrilliryhmä, johon kuuluu 6 vuonohevosta ja 1 pikkuponi ratsastajineen. Katrilliryhmän esityksen jälkeen on yksäreiden show-joukkuekilpailu, jossa hypätään tuliesteitä ja tehdään muuta jännittävää!

Kaiken jännittävän jälkeen asettaudutaan nyyttäripöydän antimien ääreen. Huom! Kaikkien osallistuvien tulee tuoda jotain! Tallin seinälle tulee lista johon voi kirjoittaa mitä aikoo tuoda, jotta tarjolle tulisi riittävästi erilaista naposteltavaa. Kaikkien ratsastusleikkeihin ja kisaan osallistuvien tulisi tulla ajoissa paikalle ja tuoda jokin koriste mukanaan!

Ratsastusleikkeihin osallistuminen ei maksa mitään, esteratsastuskilpailussa on lähtömaksut.

JOKERI-KILPAILUN KUTSU
Luokka 1 - miniluokka, puomit-pikkuristikot, A.0.0
Luokka 2 - max.50cm, jokeri
Luokka 3 - max.70cm, jokeri

Ilmoittautuminen sähköpostitse janette@aitotalli.fi 29.10 mennessä. Ilmoittautumiseen selvästi etunimi, sukunimi, luokka/luokat, hevostoive ja vähintään 2 varahevostoivetta per luokka!
Esimerkiksi siis näin:
Ratsastaja: Janette Sinkkonen
Luokka: 2, max. 50cm
Hevostoive: Kassu, varatoiveet: Viivi, Stanly
Luokka: 3, max 70cm
Hevostoive: Terttu, varatoiveet: Siideri, Viivi
Yksärit tietenkin ilmoittautuvat omalla hevosellaan eivätkä tarvitse hevostoiveita. Tuntiratsastajat voivat toivoa seuraavia hevosia: Reksi, Anna, Stanly, Viivi, Terttu, Jymy, Pulla, Hupu, Hulda, Kirppu, Vappu, Luna. Kukin hevonen saa mennä enintään 3 starttia, Janette jakaa startit hevosten kesken niin ettei kukaan joudu tekemään liian paljoa töitä.

Startin hinta 10 euroa. Kaksi starttia on siis 20 euroa, kolme 30 euroa jne.