RATSASTUSLEIRIT 2020
Kesän 2020 ratsastusleirit Aitotallilla
Terälahdentie 901, Tampere

Vuokrausleiri 13.-17.7.2020 - lapsille ja nuorille
Tasovaatimus: hallittava hevonen kaikissa askellajeissa. Este- tai maastoilukokemusta ei tarvita. Yhden leirin hinta on 240 e + varausmaksu 80 e, eli yhteensä 320 e. Hinta sisältää majoituksen, kaksi lämmintä ruokaa, aamu- ja iltapalan (viimeisenä päivänä aamupala ja yksi lämmin ruoka), leirihoitsun, ratsastusta tai toiveiden mukaan muuta hevosten kanssa tekemistä ohjattuna kerran päivässä, itsenäisesti kentällä ratsastusta kerran päivässä, teoriaa sekä hevosiin liittyviä leikkejä ja tehtäviä. Leiri alkaa maanantaina klo 9 ja loppuu perjantaina klo 17. Leirille otetaan 4-6 leiriläistä. Leirihevosina on pikkuponeja, vuonohevosia ja suomenhevosia. Osallistua voit myös oman hevosen kanssa.

Toiveleiri 20.-24.7.2020 - lapsille ja nuorille
Tasovaatimus: hallittava hevonen kaikissa askellajeissa. Este- tai maastoilukokemusta ei tarvita. Yhden leirin hinta on 280 e + varausmaksu 80 e, eli yhteensä 360 e. Hinta sisältää majoituksen, kaksi lämmintä ruokaa, aamu- ja iltapalan (viimeisenä päivänä aamupala ja yksi lämmin ruoka), leirihoitsun, ratsastusta tai toiveiden mukaan muuta hevosten kanssa tekemistä kahdesti päivässä, teoriaa sekä hevosiin liittyviä leikkejä ja tehtäviä. Leiri alkaa maanantaina klo 9 ja loppuu perjantaina klo 17. Leirille otetaan 4-6 leiriläistä. Leirihevosina on pikkuponeja, vuonohevosia ja suomenhevosia. Osallistua voit myös oman hevosen kanssa.

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT
Leireille ilmoittaudutaan sähköpostitse (janette@aitotalli.fi) ja ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita leiriläisen perustiedot (nimi, ikä, allergiat, sairaudet) ja osaamistaso. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sekä varaus- että leirimaksusta. Huomaathan, että paikkavaraus on varma vasta kun varausmaksu on maksettu. Varausmaksua ei palauteta jos leirille tulo perutaan. Leirimaksu palautetaan eräpäivän jälkeen vain lääkärintodistuksella.

Lisätietoja saa sähköpostitse janette@aitotalli.fi sekä puhelimitse 050 5477000/Janette ja 050 3771234/Jaana.,

Leiri omalle porukalle?
Tallilta on mahdollista varata leiri muina ajankohtina myös omalle porukalle! Leirin kesto sekä sisältö aina tunneista ja aterioista alkaen suunnitellaan yhdessä leiriläisten kanssa. Kysy tarjous sähköpostitse!

TERVETULOA LEIRILLE!
www.aitotalli.fi ja Facebook/Aitotalli