ARVOISA ASIAKAS. Toivomme, että kaikki säännöllisesti ratsastavat liittyvät jonkin ratsastusseuran jäseneksi. Jäsenyys tuo mukanaan kaikkeen hevostoimintaan liittyvän tapaturmavakuutuksen.

TUNTIEN VARAAMINEN
Kaikki tunnit varataan sähköpostitse osoitteesta janette@aitotalli.fi riittävän ajoissa.

TUNTIEN PERUMINEN
Tunti tulee perua viimeistään tuntia edeltävänä päivänä klo 18:00 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse. Perumaton tai liian myöhään peruttu tunti lasketaan käytetyksi tunniksi.

TUNNIT 1.11.2017 alkaen
Talutus-/alkeistunti 0,5h 15e
Irtotunti 26e
Yksityistunti 38e
Yksityistunti 2-3hlö 33e/hlö
Vakitunti x5 (voimassa 6vko) 115e
Vakitunti x10 (voimassa 12vko) 210e
Tunti omalla hevosella 17e
Valjakkoajotuntien hinnat ovat samat kuin ratsastustuntien, hinta sisältää 45min ajoa sekä avustuksen valjastuksessa ja riisumisessa. Ajotunneille ovat tervetulleita kaiken ikäiset, tasoiset ja kokoiset!

Myös muita järjestelyjä/tarjouksia voit kysyä!

TEHOTREENI
Vakitunti kaksi tai kolme kertaa viikossa kuukausihinnoin.
2krt viikossa 155e/kk
3krt viikossa 230e/kk

Tehotreeni -asiakkailla on etuoikeus valmennuksiin ja hevosvuokra niihin vain 5e

TÄYSIHOITO
370e/kk
Hinta sisältää vapaan heinän tai heinän 3x päivässä, lisärehut (kaura, kivennäinen) kahdesti päivässä, suolan, karsinan siivouksen, tarhauksen sekä loimituksen myrskykeleillä. Jatkuva loimitus lisämaksusta.

VALMENTAUTUMINEN
Tallillamme käy säännöllisesti valmentajia ja näistä laitetaan aina erikseen ilmoitus seinälle. Tallin asiakkailla on mahdollisuus vuokrata opetushevosia valmennuksiin, mutta asiasta tulee aina ensin keskustella Janeten kanssa. Hinnaksi tulee valmentajan ottama palkkio + hevosvuokra 10e (paitsi Tehotreeni-sopimusasiakkailla 5e).