OPETUSHEVOSET
Nuoret hevoset - Yksityiset - Myydyt - Muistoissamme

VUONOHEVOSRUUNA
Birkens Gali, "Pulla"
SYNTYNYT: 2005

isä: Kastanielystens Charlie - emä: Flutte

Pulla on äärettömän kiltti ja ihmisrakas ruuna, joka rakastaa hoidettavana olemista. Pulla on osaava kouluratsu, jolla on miellyttävän pehmeät liikkeet. Myös esteillä ja maastoesteillä hyppäämistä rakastava ruuna on tallin vuonohevosista taitavin. Kentällä hieman säikky ja helposti huolestuva Pulla on maastossa puolestaan varma ja hötkymätön luottoratsu. Pullan tärkein työ onkin toimia esimerkiksi ryhmän kokemattomimpien ratsastajien leppoisana maastoratsuna.
RISTEYTYSPONIORI
Donald, "Nalle"
SYNTYNYT: 2014

isä: tuntematon - emä: tuntematon

Nalle tekee satunnaisia ajotunteja ja ajelutuksia, minkä lisäksi se käy omien ihmistensä kanssa tunneilla ja valmennuksissa.


VUONOHEVOSTAMMA
Levisens Luna, "Luna"
SYNTYNYT: 1999

isä: Tor Halsnaes - emä: Søndergaardens Ophelia

Luna on seurallinen, huomiota rakastava tamma, joka jaksaa seistä alkeisleiriläisten puunattavana ja halailtavana tuntikausia kerrallaan. Loputtoman kiltti Luna päätyykin usein mukaan esimerkiksi ponikerhon tai leirikasteiden tempauksiin. Estetunneilla tai raskaissa maastoissa Lunaa ei enää nähdä, mutta koulutunneilla ja muissa kevyemmissä tehtävissä pyöreäselkäinen ponimuori on yhä yksi oppilaiden ikisuosikeista. Ajoittain hieman ponimaisen pilkkeen silmäkulmassaan omaava Luna on usein ratsastusleikkituntien tähti, ja toimii lisäksi erityisesti pienten lasten vikellysratsuna. 1-palkittu Luna on siitoseläkettä lähestyvä Herttua-oriin kotivaimo.


Varsat:
2011 tamma Steinskogens Gnist (isä Ljosprins)
2012 ori Steinskogens Ljos (isä Ljosprins)
2019 tamma Steinskogens Tyttebær (isä Hertug Foss)
2020 tamma Steinskogens Måne (isä Hertug Foss)

Varsoo toivottavasti syksyllä 2021 orista Hertug Foss.

SHETLANNINPONITAMMA
Ros-Anna, "Anna"
SYNTYNYT: 2006

isä: Skäpperöds Asterix - emä: Ros-Marie

Anna on pieni ja pippurinen ponitamma, jolla on annettavaa jokaiseen lajiin sopivan kokoiselle kuskille. Anna taitaa koulukiemurat, maastoilee mitään pelkäämättä, nauttii hyppäämisestä ja vetää niin kärryjä kuin rekeäkin. Monitoiminen Anna on pienten lasten luotettu talutusratsu, mutta ponimaisia metkuja siltä ei silti puutu. Sopivan tilanteen tullen Anna osaa esimerkiksi avata vetosolmut ja ovet, ja saattaa jopa kokeilla kellahtaa makuulle kesken töiden. Tylsää omapäisen Annan kanssa siis tuskin pääsee tulemaan. Anna on ylivoimaisesti leirien poniagilitytuntien pidetyin poni. Kesäisin kesäihottumaa sairastava Anna joutuu pukeutumaan ihottumaloimeen.


Varsat:
2012 tamma Kivimetsän Rosanna (isä Stanly V.H. Muldersland)


SUOMENHEVOSTAMMA
Töyryn Tyttö, "Typy"
SYNTYNYT: 2011

isä: Humeeti - emä: Jösse

Typy on vireä ja vauhdikas entinen ravuri, josta kaavaillaan tulevaisuudessa siitosuransa ohella ajoittaista tuntiratsua satunnaiseen käyttöön. Touhukas Typy ei ole ratsuna vielä kummoisen osaava, mutta se lähtee innoissaan töihin ja oppii nopeasti uutta. Maastossa energinen musta tamma on elementissään, rohkea ja varmajalkainen.Varsat:
2018 tamma Soihdutar (isä Costello)
2019 tamma Kivimetsän Heila (Valkeakuulas)
2020 ori Kivimetsän ? (Valkeakuulas)